Osta Oplu

Päivitetty 24.4.2020

Myyjä
Oplu OY
Y-tunnus: 3277434-2
Osoite: Uurontie 28
80770 Kontiolahti as

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

HINNAT
Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki oikeudet hintojen ja lisämaksujen muutoksiin pidätetään.

TILAAMINEN
Asiakas antaa suostumuksen tietojen rekisteröintiin Oplu:n asiakasrekisteriin sekä hyväksyy verkkokaupan ehdot. Vain 16 vuotta täyttänyt henkilö voi hyväksyä nämä yleiset käyttöehdot.

Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Oplu Oy on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta ennen tilauksen toimitusta puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitus on tapahtunut, kun tilaajalle on toimitettu osa tilauksesta tai koko tilaus tai ilmoitus siitä, että tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle kuljetettavaksi.

TOIMITUSKULUT
Postipaketti 7,00€

Oplu toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Oplu huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

TOIMITUSEHDOT JA TOIMITUSAIKA
Suomeen toimitettavat tilaukset toimittaa Posti , Matkahuolto tai jokin muu luotettava kuljetusyritys.

Tuotteidemme arvioitu toimitusaika varastotuotteilla yhdestä neljään (1–4) työpäivää maksun saamisesta.

PALAUTUSEHDOT
Palautuksesta on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Asiakas voi palauttaa tuotteen käyttämällä postin asiakaspalautusta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista.

Maksu palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Palautukset maksatetaan samalla maksutavalla, jota tilaaja käytti tilatessaan. Koneiden palautustapauksissa pidätämme konekohtaisen käsittelykulun (jokainen verkkokaupasta toimitettu kone on koekäytetty ja pakattu uudelleen).

Noutamatta jätetyistä postipaketeista perimme Postin hinnaston mukaisen maksun.

Mikäli paketti tai tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta viipymättä tehdä vahinkoilmoitus asiakaspalveluun.

Yritysten ja yhteisöjen palautusoikeudesta tulee sopia erikseen asiakaspalvelun kanssa.

TUOTTEIDEN TAKUU
Tuotteillamme on suomessa yksityiskäytössä 1 vuoden ja yhteisö- ja ammattikäytössä 1 vuoden takuu ostopäivämäärästä alkaen pois lukien erikseen tuotekuvauksissa mainittuja tuotteita, joissa tuotetakuuaika voi olla rajoitettu. Tuotteiden takuista vastaa kyseisten merkkien maahantuoja-organisaatiot. Takuuhuolloissa käytetään maahantuojien jälleenmyyjäverkoston palveluita, takuukorjaukset voi suorittaa lähimmän maahantuojan valtuuttaman jälleenmyyjän toimesta.

REKLAMAATIOT
Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vapaamuotoisen reklamaation voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@opluopetuspoljin.fi.